Megadome weer grote trekker op de Megafestatie

Van 13 tot en met 21 juli aanstaande verzorgen MTV/TMF en Radio 538, samen met de Luchtmacht, Eastpack, McDonalds en Chupa Chups, weer een Megafestatie.

De Utrechtse Jaarbeurs zal in het teken staan van ‘fun’ en ‘excitement’. Dit jaar staan alle activiteiten van Radio 538 en MTV in het thema ‘Everybody is a VIP’ met ieder uur live optredens van artiesten, live radio en TV, loungen in de VIP-area, ontmoetingen met bekende artiesten, MTV-veejays en Radio 538 deejays, foto- en signeersessies en vele andere activiteiten zijn gebundeld in het Megadome.

Wie ontdekt en beroemd wil worden kan bij MTV een screentest doen of bij Radio 538 webstation uitproberen. Ook kunnen vrijgezellen hun wederhelft vinden in de TMF McDating Lounge.

538 zend negen dagen lang tussen 14.00 en 21.00 uur live uit vanuit de Studio On Wheels. MTV maakt opnames van de activiteiten in het Megadome. Van 13 tot en met 21 juli zijn dagelijks van 18.00 tot 18.30 uur alle hoogtepunten te zien in Megafestatie TV op MTV Live.com.[M]