Liefde in BuZz op Radio 3FM

BuZz maakt contact tijdens de Maand van de Liefde. Gedurende de maand augustus is BuZz.nl omgetoverd tot een dating-site en zijn elke zondag de resultaten van ‘blind-dates’ te horen.

Want hoe denken ze daar de volgende dag over…? Mensen kunnen advertenties zoeken en achterlaten, hun oproepjes voorlezen op de radio en direct tijdens de uitzending reageren. BuZz volgt de “daters” tijdens hun eerste ontmoeting.

Verder zondag van 18 tot 20 uur een interview met de band Saybia. Een aantal weken geleden scoorden ze de Megahit op 3FM met het gevoelige nummer The Day After Tomorrow. Merel praat met de zanger over een onbereikbare liefde. In BuZz-Film aandacht voor de klassieke liefdesfilm.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten