Kort media nieuws uit de krant: vrijdag 18 oktober 2002

De NCRV vindt dat het programma ‘Confidenties in Toscane’ van de Vlaamse tv-zender Canvas een kopie is van het NCRV-programma ‘Villa Felderhof’. De omroep wil daarvoor geld zien.
Lees hier verder

Een 23-jarige man die zich ten onrechte voordeed als de producent van de dance-act Vengaboys is donderdag tot twee jaar cel veroordeeld. De man wist bij twee banken leningen voor een totaalbedrag van 3,2 miljoen mark (ongeveer 1,6 miljoen euro) los te peuteren.
Lees hier verder

Dagblad De Telegraaf zet vanaf vrijdag de volledige editie van de papieren krant op internet. De digitale versie heet Telegraaf-i. Dat heeft het Amsterdamse bedrijf donderdag bekendgemaakt.
Lees hier verder

De prijsverhoging van een kabelabonnement gaat niet door. De hogere tarieven, bedoeld om nieuwe kabeldiensten te financieren, vormden het meest omstreden onderdeel van het zogeheten kabelconvenant. Deze veelomvattende afspraak tussen kabelbedrijven, omroepen en overheid is echter van de baan.
Lees hier verder

De nieuwe NCRV-programmaformule ‘Het Nieuwe Klooster’ trekt internationaal veel belangstelling. Diverse producenten hebben bij de NCRV een optie genomen op het format of willen partner worden in het realityproject. Dat liet R. Lips, manager cultuur en godsdienst van de NCRV, donderdag weten.
Lees hier verder

Daan Schuurmans wordt de pa-pa-parelridder Didero in de nieuwe Pipo de Clownfilm. Bastiaan Ragas, die onlangs nog trots vertelde dat hij zich zo verheugde op de rol, heeft er gewoon geen tijd voor.
Lees hier verder

Gerelateerde berichten