Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kort media nieuws uit de krant: dinsdag 12 november 2002

Het televisieduo Barend en Van Dorp en politiek commentator Frits Wester hebben hun geschil met LPF-voorzitter Ed Maas bijgelegd. Dit heeft Wester zondagavond meegedeeld. Het drietal betaalt Maas een symbolische schadevergoeding van 1 euro als genoegdoening voor de ridiculisering van de rectificatie over een beschuldiging aan het adres van Maas. Wester zegt dat hij en Barend en Van Dorp begrip hebben getoond voor de bezwaren van Maas tegen de uitzending. Wester stelde enige tijd geleden dat het Openbaar Ministerie invallen zou overwegen bij vastgoedmagnaten. Het bedrijf van Maas zou ook op het lijstje staan.
Lees hier verder

Het DJ-leven bevalt actrice Froukje de Both wel. Ze heeft afgelopen weekeinde tot eind 2003 bijgetekend bij Radio 538. Ze werkt samen met DJ Niels Hoogland op de vrijdagavond voor het Radio-item Blind Friday.
Lees hier verder

De Telegraaf brengt vanaf dinsdag vier dagen per week een Rotterdamse editie uit. Dat heeft de krant maandagavond bekendgemaakt. De speciale editie telt een pagina die over Rotterdam en omstreken gaat. De titel van die pagina is Rotterdam Metropool.
Lees hier verder

De directie van de Hollandse Dagblad Combinatie, uitgeefster van deze krant, krijgt bij de redacteuren van het Noordhollands Dagblad de handen niet op elkaar voor de vorming van één centrale redactie voor NHD, Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad.

De redactionele inspraakorganen hebben gisteren in een vergadering met hoofdredacteur Ron Brown van het NHD besloten dat er onderzoek moet komen naar alternatieve manieren om structurele kosten te besparen.
Lees hier verder

De schadevergoeding die het weekblad Privé heeft betaald als ‘finale kwijting’ voor een onrechtmatig artikel over prins Claus, gaat naar het Al-Falah jongerenhuis in Pakistan. Dat is overeenkomstig de wensen van de prins, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst maandag.
Lees hier verder