4FM kiest voor netwerkdienst van Broadcast partners [Update]

In Vlaanderen (België) heeft het commerciële radiostation 4FM een contract gesloten met Broadcast Partners voor de bouw en beheer van haar zendernetwerk. De kwaliteit van de dienstverlening en de snelheid waren de belangrijkste criteria voor 4FM. Met het sluiten van deze overeenkomst beheert de zenderbouwer hierdoor beide landelijke commerciële stations van Vlaanderen, 4FM en Q-Music (sinds september2001).

Momenteel wordt in snel tempo het zendernetwerk van 4FM afgebouwd. Eerder nam 4FM al de volgende frequenties in gebruik: 99.2 Antwerpen, 88.0 Genk, 89.6 Brugge, 96.3 Gent, 98.8 Brussel en 99.7 Leuven. De volledige frequentielijst van 4FM is te zien op 4fm.be.

Directeur S.Harmelink: “We hebben in een week acht extra zenders aangezet, en in de komende tijd zal dit nog worden uitgebreid en zal 4FM in het overgrote deel van Vlaanderen te beluisteren zijn”.

Directeur Robert-Jan van der Hoeven hierover: “Dus wordt het naar onze mening tijd dat de overige radiostations in Hilversum die tot nu toe nog geen zaken doen met ons bedrijf ook de voordelen van een moderne netwerk operator leren kennen. Kortom, nu Radio 3FM nog… .”

Om deze slogan kracht bij te zetten, is Broadcast partners een grootse bannercampagne gestart op Radio.nl en de collega’s van i-Radio.be.

4FM is daarmee het zevende landelijke netwerk wat Broadcast Partners uitrolt in de Benelux. In totaal beheert het bedrijf ruim negentig zenders, waaronder Radio10FM, YorinFM, NoordzeeFM, BNR en Radio 538. [Radio.nl]