538 Report: Pink week en win kaartjes voor NL-Argentinië

Radio.nl heeft het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Pink week
Deze hele week is het Pink week op 538. Hoor jij een hit van deze “dame” voorbij komen, bel dan snel met 538 en maak kans op gave en exclusieve Pink prijzen. Zo maak je kans op haar debut album “Can’t take me home”, haar huidige album “Misundaztood”, een Pink-fotocamera , Pink zweetbanden en een exclusief Pink shirt.

Maar dat is nog niet alles. Mocht je één van bovenstaande prijzen in de wacht slepen, dan kwalificeer je je ook nog voor de Pink-Superprijs: een VIP-trip naar The Brit Awards op 20 februari in Londen, inclusief diner en overnachting. Vrijdagmiddag maakt Wessel tijdens de Top 40 de winnaar bekend.

>> Evers Staat Op het voetbalveld
Deze week maak je bij Evers kans op VIP-kaartjes voor de wedstrijd Nederland – Argentinië. Deze oefeninterland wordt op 12 februari gespeeld in de Amsterdam Arena en jij kunt erbij zijn. Bel zo snel mogelijk met 538 als je Edwin op z’n scheidsrechtersfluitje hoort blazen.

>> Word de nieuwe Miss Dance Smash
538 Dance Smash Hits is al jaren één van de best verkochte dance-verzamelaars van het land. Net als voorgaande jaren is Radio 538 op zoek naar een nieuw model voor op de komende vier edities van deze cd. Ben jij, net als Radio 538, jong, energiek en dynamisch? Dan kan jij de nieuwe Francoise of Branka worden. Kijk voor meer informatie op Radio538.nl.

Overigens is de nieuwe editie van 538 Dance Smash Hits (winter 2003) nu verkrijgbaar.

>> Leugendetector
Vanaf vrijdagavond spelen Niels en Froukje een nieuw spel: de leugendetector. Wil jij eerlijke antwoorden van je partner, vriend, vriendin of familielid? Geef je dan nu op voor de leugendetectortest en maak kans op €500,-. Opgeven kan via Radio538.nl.

>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Lindo Duvall heeft vorige week flink wat overuurtjes kunnen maken. Begin van die week mocht hij eerst invallen voor Barry Paf, omdat die ziek was. Later die week mocht hij nog een avondje invallen voor Niels Hoogland.
Ook Dennis Ruyer was er afgelopen week een paar daagjes niet, Dennis Verheugd nam zijn uren over.
Rick Romijn was afgelopen vrijdag vrij, daarom deden Edwin en Niels het samen met Jelte.
Wessel van Diepen was zaterdagavond te laat voor Dance Department. Gelukkig was Jens Timmermans er nog om het eerste uurtje over te nemen.

Volgende week is het Trance Energy week op 538.

Tatjana heeft haar zinnen gezet op radiomaken. Om erachter te komen of het wel echt wat voor haar is, draait ze binnenkort een middagje mee met Rick van Velthuysen. Over Rick gesproken, vorige week was hij te gast bij Countdown op Veronica.

>> De Schijven
Alarmschijf: Christina Aguilera – Beautiful (nummer 1 in de Tipparade)
Dance Smash: Girl Aloud – Sound of the underground
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Eminem – Lose yourself
2 (4) Blue & Elton John – Sorry seems to be the hardest word
3 (3) Big Brovaz – Nu Flow (ex-Alarmschijf)

De Klapperrr van de week: Tooske & Bastian met Alles (uit de 3 Musketiers) op nummer 11.
De hele Top 40 is na te lezen op Radio538.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.