538 Report: kans op gratis winkelen, Idols-kaartjes en een waanzinnig weekend

Radio.nl heeft het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Win een minuut gratis winkelen
Bijna iedereen loopt erover te klagen: door de komst van de Euro zijn de dagelijkse boodschappen een stuk duurder geworden. Radio 538 gaat daar deze week iets aan doen.

Luister naar Greatest Hits met Dennis Ruyer en misschien mag jij wel gratis boodschappen gaan doen. Hoor je de kassa, bel dan snel met 538 en win een minuut gratis winkelen bij een grote supermarktketen.

>> Evers Staat Update
Ook bij Evers Staat Op zijn ze inmiddels besmet geraakt met het Idols-virus. Deze week geeft Edwin elke dag kaartjes weg voor de uitverkochte Idols-concerten in Ahoy’. Vrijdag gaat de exclusieve VIP-behandeling eruit: twee kaarten inclusief vervoer van en naar het Idols-concert met de 538-limo!

Deze week komen er ook weer muzikale gasten langs bij Edwin. Zo komt donderdag Hooverphonic langs. Vrijdag komt er een oude bekende langs om Live38 te spelen. En dat is niemand minder dan goede vriend Cor Bakker. Voor de zang neemt hij Tony Neef mee. Verder staan binnenkort op de agenda: Ilse de Lange, George Baker, Time Bandits , Hall en Oates en Bon Jovi. Kijk voor exacte data op Eversstaatop.nl.

>> Waanzinnig weekend bij Rinkeldekinkel
Luister deze week naar Rinkeldekinkel, raad het Mystery Movie filmfragment en maak kans op één van de jaarabonnementen op de bekende betaalzenders. Op donderdag geeft Jeroen van Inkel ook de hoofdprijs weg: per 538-limo naar Hoenderloo om er een waanzinnig weekend door te brengen in een vijfsterrenhotel.

>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Wessel van Diepen was afgelopen vrijdag wederom verhindert om de Top 40 te presenteren. Dit keer was Jeroen Nieuwenhuize opgetrommeld om de enige echte te presenteren.

De 22-jarige Pascal van Houten uit Roosendaal heeft de Radio 538 Race of the Talents op zijn naam geschreven. De coureur bleek op het circuit van Zandvoort de beste van twaalf finalisten. Van Houten rijdt het komend seizoen voor Tempo-Team Racing in de Alfa 147 GTA Challenge.

Er is nog steeds plek op de 538 DJ-school. Kijk voor meer info op Radio538.nl.

>> Superprijs
In plaats van alleen op donderdag geeft Jeroen Nieuwenhuize deze hele week prijzen weg tussen 14 en 16 uur. Vanaf vandaag tot en met woensdag maak je kans op een spectaculaire Dare Devil freestyle curcus van vijf lessen. Donderdag gaat de echte Superprijs er weer uit: een Dare Devil snowboard en een wintersportreis naar les Deux Alpes in frankrijk.

>> De Schijven
Alarmschijf: Jamai – Step right up (nummer 21 in de Tipparade)
Dance Smash: Stuart – Free (let it be)
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (2) Gareth Gates – Anyone of us (stupid mistake)
2 (1) Blue & Elton John – Sorry seems to be the hardest word
3 (3) Christina Aguilera – Beautiful (ex-Alarmschijf)

De Klapperrr van de week was van Simply Red. Sunrise kwam nieuw binnen op nummer 21.
De hele Top 40 is na te lezen op Radio538.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.