538 Report: in de ban van de TMF Awards

Radio.nl heeft het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet. En deze week staat 538 geheel in het teken van de TMF Awards.

>> TMF Awards
Komende zaterdag 19 april worden de belangrijkste Awards van Nederland weer uitgereikt in een overvol Ahoy. We hebben het dan natuurlijk over de TMF Awards. Optredens zijn er dit jaar van o.a. Robbie Williams, Kelly Rowland en Atomic Kitten. Binnen no time waren de kaartjes uitverkocht, maar 538 zou 538 niet zijn, als ze toevallig nog wat kaartjes hebben.

En die kan jij deze week winnen, want deze week is het TMF Awards week op 538. Hoor jij Robbie Williams voorbij komen met “Feel”. Bel dan snel met 538 en win kaartjes voor de TMF Awards. Overigens heeft Dennis Ruyer zaterdag een interview met Robbie en dat zal je ongetwijfeld binnenkort op 538 horen.

In het 538 Magazine op Radio538.nl van deze week lees je alles over de TMF Awards.

>> Radio 538 single van het jaar 2002
Tijdens de TMF Awards zal ook de Radio 538 single van het jaar 2002 uitgereikt worden. Wie deze gaat winnen bepaal jij! Ga nu naar Radio538.nl en geef jouw favoriete hit van 2002 door. Je maakt hiermee ook weer kans op kaartjes voor de TMF Awards.

>> Koninginnedag
Zoals je vast al gehoord hebt is Radio 538 dit jaar weer in de unieke positie om samen met MTV en een bekend Cafe Koninginnedag te vieren op het Museumplein in Amsterdam. We zetten de namen van artiesten die bevestigd zijn voor je op een rijtje: Big Brovaz, Dj Jose & G-Spott, Di-rect, Intwine, Van Dik Hout, Bløf, Bad Candy, Jamai, Krezip, Def Rhymz, Tooske & Bastiaan, Jim, Stuart, Rowen Heze, Xander, Do, Guus Meeuwis en Brainpower.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Niels Hoogland was afgelopen week ziek, daarom nam Frank Dane de show van hem over. Vrijdagavond was Lindo Duvall de gelukkige die voor Niels mocht invallen.
Jeroen Nieuwenhuize was donderdag niet aanwezig en dus mocht Tim Klijn vier uur lang achter elkaar de plaatjes aan elkaar draaien.
Vrijdag mocht Rick van Velthuysen de Top 40 overnemen van Wessel.

Deze hele week komt Evers Staat Op vanuit Curacao. Iedere dag verzorgt een lokale band de muziek en praat Edwin met ambassadeurs van de Nationale Postcode Loterij. Dit zijn Hennie Huisman, Caroline Tensen, Ruud Gullit Martijn Krabbé en Winton Gerstanoviz. Meer hierover op Eversstaatop.nl.

Deze week maak je bij Rinkeldekinkel kans op VIP kaartjes voor de paasraces op Zandvoort en een slipcursus.

Afgelopen week is Radio538.nl weer een klein beetje uitgebreid, want nu is ook de Greatest Hits site on-line.

>> Superprijs
Komende Donderdag geeft Jeroen Nieuwenhuize weer een Superreis weg. Deze week gaat de reis naar Spinleruv Mlyn in Tsjechië. Daar kun je o.a. abseilen, paragliden, bergbeklimmen en paardrijden. En als dat nog niet genoeg spanning voor je is, dan kun je ’s avonds gewoon lekker verder griezelen met een Stephen King DVD-pakket, want dat krijg je er ook bij.

>> De Schijven
Alarmschijf: Evanescence – Bring me to life
Dance Smash: 56K – Save a prayer
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> Interview met 538 DJ
Deze week had Radio.NL een interview met Radio 538 DJ Barry Paf (23)

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Jamai – Step right up (ex-Alarmschijf)
2 (4) 50 Cent – In da club
3 (5) Will Young You and i

De Klapperrr van de week: Coldplay met Clocks op nummer 19.
De complete lijst is te vinden op Top40.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.