Giel Beelen presentator bij 3voor12 TV

Presentator / DJ Giel Beelen gaat één van de programma’s presenteren van 3voor12 TV, het themakanaal dat op 16 mei aanstaande wordt gelanceerd door VPRO’s online popmagazine. Onder de noemer Afzien?! ontvangt de van 3FM bekende dj tijdens het openingsweekeinde dagelijks gasten met wie hij actuele videoclips de hemel in prijst of de grond in boort.

De centrale presentatie van 3VOOR12 TV zal tijdens het openingsweekeinde in handen zijn van striptekenaar Barbara Stok en Janneke Riplet bekend van punkband The Riplets. De twee presenteren voor 3VOOR12 al tweewekelijks het radioprogramma Plaat Voor Je Kop. 3VOOR12 TV wordt opgericht om aandacht te besteden aan nieuwe en vernieuwende muziek, nu de reguliere clip-kanalen steeds minder ruimte vrijmaken voor zogenoemde alternatieve klanken. De nieuwe zender is via 3VOOR12.VPRO.NL te ontvangen.

Op 16, 17 en 18 mei viert 3VOOR12 ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan de lancering van 3VOOR12 TV. In een speciale programmering met live-optredens, documentaires, talkshows en reportages zal ruim baan worden gemaakt voor artiesten als Raymtzer, Muse, Daryll Ann, The Ex, The Gathering, Tricky, Junkie XL, Songs Ohia en Das Pop. Drie dagen lang wordt onder de noemer ‘minder is meer’ een reactie gegeven op de steeds gladder wordende poptelevisie. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten