Kort media nieuws: dinsdag 15 april 2003

[19.00 uur]
Goedeavond.
Wouter Bos reikt zaterdag in Ahoy een van de TMF Awards uit. De PvdA-leider krijgt gezelschap van andere bekende Nederlanders zoals Bridget Maasland, Georgina Verbaan, Gordon, Katja Schuurmans, Sita en Xander de Buísonjé. Daphne Bunskoek, Dennis Ruyer en voormalig veejay presenteert de TMF Awards. De TMF Awards begint zaterdag om 18.00 uur.

Vanavond zijn Candy Dulfer, Beau van Erven Dorens en Pornoster Ron Jeremy te gast in het programma van Kevin Masters op Yorin vanaf 21.30 uur.

Aanstaande donderdag (17 april) vanaf 21.30 uur zijn Dannii Minogue, Bonnie St. Claire en Paul Jambers te gast bij radio en tv presentator Robert Jensen.

CANAL+ zendt woensdag (16 april) vanaf 02.00 uur de laatste wedstrijd van Michael Jordan uit. Hiermee komt er een einde aan zijn succesvolle carrière, waarvan hij 15 seizoenen lang in de NBA speelde. Michael Jordan is de succesvolste basketballer ooit. Gedurende zijn loopbaan won hij 6 NBA Championships, 5 MVP awards en werd hij 13 keer geselecteerd voor het All-Star team.

Heeft uw radiostation / mediabedrijf een vacature open staan, laat het weten aan Radio.nl. Nieuwe vacatures vind u op vacature.radio.nl

Woensdag (16 april) zendt RTL 5 tussen 21.00 en 23.00 uur in de Engelse Premier League de wedstrijd Arsenal tegen Manchester United rechtstreeks uit. Deze wedstrijd is live te zien bij RTL 5. Arsenal – Manchester United wordt vanaf 20.30 uur voorafgegaan door een voorbeschouwing.

Na het succes in Nederland heeft Eyeworks, het televisiebedrijf van Reinout Oerlemans, haar eigen interactieve format De 10… nu ook verkocht aan tv-zenders in Frankrijk, Australië en Portugal. Eerder werd het programma al verkocht aan RTL in Duitsland.

Alles over de etherfrequenties. U leest het elke dag op Radio.nl in het Zerobase Dossier.

 • NOS Studio Sport doet op zondag (20 april) aanstaande, eerste paasdag, uitgebreid verslag van de Amstel Gold Race. De uitzending over de wielrace Amstel Gold Race is te zien van 13.45 tot circa 16.30 uur bij NOS Studio Sport op Nederland 2.

  Zangeres Birgit zal aanstaande vrijdag (18 april) om 19 uur de uitzending van CITY FM over nemen. De zangeres is een uur lang te gast in ‘… and the CITY’. In dat programma heeft een artiest iedere week een uur lang de vrije hand in de CITY FM studio. Naast Birgit namen al eerder artiesten als Van Dik Hout, Silkstone en Ellen ten Damme plaats achter de microfoon.

  Heeft u ook iets te melden, laat het ons weten, en mail de redactie van Radio.nl !

  Een camerawagen van TV West is in Delft te water geraakt. De cameraman zat op dat moment in de auto en wist zichzelf te bevrijden en raakte niet gewond. De cameraman probeerde de auto te keren. Toen hij met de achterkant van de wagen richting het water stond, kreeg de cameraman de versnelling niet in zijn één, maar in zijn achteruit. De wagen reed zo achteruit de gracht in. De schade aan de camera en de auto loopt in de tienduizenden euro’s.

  Op donderdag (17 april) zendt de TROS een muziekspecial uit van het Friese duo Twarres. Ze worden gevolgd tijdens hun reis naar de Schotse hoofdstad Glasgow. Daar vonden de opnamen plaats van de videoclips voor hun singles ‘Tell Me’ en ‘I’ll See You’. De uitzending is op Nederland 2 om 21.55 uur

  Tv-presentator en Radio DJ Robert Jensen is bezig om een parodie te maken op het programma van Radio 2 presentator Adam Curry, Het programma Adams Famely verteld het leven van Adam Curry en Patricia Paay. Wanneer de eerste show te zien zal zijn is nog niet bekend.

  Paul de Leeuw is momenteel in gesprek met John de Mol over een nieuw radio en/of tv programma. Vorige week heeft Paul al voor korte duur de radioshow van Gordon over genomen.

  Wilt U op de hoogte worden gehouden van het laatste satelliet nieuws via e-mail?
  Wekelijks de nieuwste updates van satellietradio- en TV-stations, nieuwe TV- en radiostations via de diverse Europese satellieten, frequentiewisselingen en aandacht voor de Nederlandse radio- en TV-stations in het Nederlandse Canal Digitaal-pakket. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via deze mailinglist

 • Zondag 20 april, tussen 21.05 en 22.00 uur, brengt SBS 6 de achtste en tevens mogelijk allerlaatste RUR-aflevering. In deze aflevering zijn de volgende gasten te zien: Ilse DeLange, Hans van der Togt en Ed Nijpels

  Het internetstation Hotshot Radio zal met Koninginnedag onder het mom “een rommelmarkt op internet” via haar website oude spulletjes ruilen van luisteraars. Hotshot Radio probeert de luisteraars met een ruilactie te helpen om aan 2e hands spullen en meteen andere mensen blij te maken met hun oude spullen. Luisteraars kunnen tot en met 25 april hun inzendingen via de website aanmelden.

  De KNSB en de NOS zijn deze week een contract voor drie jaar overeengekomen. Hierdoor zijn de Nederlandse kampioenschappen schaatsen ook de komende 3 jaar bij de NOS te zien en wordt de relatie tussen de KNSB en de NOS weer voortgezet tot en met 30 juni 2006.

  Heeft u iets te melden, opmerkingen, suggesties, laat het ons weten. Persberichten en tips blijven altijd welkom, (eventueel anoniem via een invulformulier). Laat het weten via een persoonlijke E-mail of anoniem aan Radio.nl Alles is welkom.

 • Gerelateerde berichten