KINK FM Headlinez

Acties: Volgende week geeft Kink FM dagelijks kaarten weg voor A Campingflight To Lowlands Paradise. In het kader van de Mega Live Actie worden over een paar weken ook kaarten weggegeven voor de Nederlandse concerten van Eminem.

Vanavond zijn er in Avondland tussen 17 en 20 uur kaarten te winnen voor Sepultura. De Braziliaanse band treedt aanstaande donderdag op in de Melkweg in Amsterdam.

In Nevermind tussen 14 en 17 uur en het Clubcircuit tussen 20 en 22 uur hoor je elke werkdag tracks van het nieuwe album van The White Stripes, Elephant. Bovendien zijn er bij Vincent de Lijser in Nevermind elke werkdag exemplaren van deze cd te winnen.

Outlaw 41
Elke maandag presenteert Arjen Grolleman tussen 17 en 20 uur de Outlaw 41. Dit is de Top 5 van deze week:

0. Trash Palace Feat. Brian Molko – The Metric System
1. Placebo – Daddy Cool
2. The Hidden Cameras – Ban Marriage
3. Linkin’ Park – Somewhere I Belong
4. The White Stripes – Seven Nation Army
5. Caesar – I Know I
De complete Outlaw 41 vind je op www.kinkfm.com

Op werkdagen draait Vincent de Lijser om 16 uur de 5 meest aangevraagde singles uit de Outlaw 41. Je kunt dagelijks meehelpen dit lijstje samen te stellen door jouw favoriete nummer(s) uit de Outlaw 41 van dit moment te mailen naar radio@kinkfm.com. Je maakt dan elke dag kans op een cd-pakket.

Theme From KINK
Het Theme From KINK van deze week is Shaneesh, de nieuwe single van Bandulu featuring DisX3.

Witlof
Lenneke Knape en Aziz draaien elke woensdag van 22 tot 24 uur de beste punk en hardcore in Witlof. De volgende uitzending staat in het teken van de punkbands The Butcher en Oil. Beide bands hebben net een nieuw album uitgebracht.

Urban Revolution
Elke zaterdag en zondag draait Loes Lee tussen 20 en 21 uur de vetste breakbeats in Urban Revolution. Aanstaande zondag is een set te horen van de Canadese producer Angus Robinson.

Oeverloos
Aanstaande zondag ontvangt Leon Verdonschot tussen 10 en 12 uur journalist Jeroen van Bergeijk. Na een verblijf van 6 jaar in New York reisde hij na 11 september door de VS om te onderzoeken hoe het land is veranderd. Hij vertelt erover in Oeverloos en Leon Verdonschot heeft enkele exemplaren weg van zijn boek US.1.

De laatste nieuwtjes uit de muziekwereld hoor je dagelijks om 12.30, 14.30, 16.30 en 18.30 uur in de KINK Tank met Menno Visser.

Heavy Alternative
Dinsdag 22 april staat Heavy Alternative in het teken van Faith No More. Met stukjes interview, unieke niet uitgebrachte songs en de Faith No More Top 15 van de luisteraar. Wil je meehelpen deze lijst samen te stellen? Mail jouw favoriete Faith No More-songs naar heavyalternative@hotmail.com.

Kinky 101
Op Goede Vrijdag 18 april zendt KINK FM weer de Kinky 101 uit. Je kunt jouw 10 favoriete nummers ooit gemaakt mailen naar kinky101@kinkfm.com of sturen naar Postbus 22300, 1202 CE Hilversum.

Nieuwsbrief
Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com.

Mail voor nieuwtjes over KINK FM naar KINK-reporter Oliver Schuurman.

Gerelateerde berichten