Koninginnedag op Nederland 2

Woensdag 30 april 2003 viert Koningin Beatrix haar 65e verjaardag in de Overijsselse plaatsen Wijhe en Deventer. NOS Actueel is er op deze Koninginnedag weer rechtstreeks bij met een uitzending van 09.50 tot 13.10 uur op Nederland 2 (met om 11.30 uur een uitzending van het NOS Journaal).

Koningin Beatrix wordt op deze dag vergezeld door o.a. kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima. De presentatie van deze Koninginnedaguitzending is in handen van Maartje van Weegen

Voorafgaande aan de live-registratie van de Koninginnedag-uitzending zendt NOS Actueel (09.45-09.50 uur) de felicitatie uit van minister-president Balkenende. De felicitaties gaan uit naar Koningin Beatrix en naar Prinses Juliana en mr. Pieter van Vollenhoven, die respectievelijk hun 94e en 64e verjaardag vieren. NOS Actueel (19.28-19.53 uur) zendt een samenvatting uit van de eerder op deze dag uitgezonden Koninginnedag-uitzending. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten