Kort media nieuws uit de krant: donderdag 10 april 2003

De aftrap van de oorlog heeft hij nog mogen doen, maar nu ligt hoofdredacteur Rik Rensen van NOVA eruit. Afgelopen maandag werd hij door de NPS op non-actief gesteld, een maatregel waarmee hij niet akkoord gaat.

Het vooruitzicht is een lange juridische procedure na een carrière bij NOVA die net iets langer dan een jaar heeft geduurd. Vijf presentatoren en een hoofdredacteur later is van de beloofde vernieuwing weinig te zien. Waarom ging het mis?
>> Lees Verder >>

Het nieuwe Yorin programma BN’ers in the bush gaat poldersterren in de jungle laten survivalen. En Matthias Scholten gaat het presenteren.
>> Lees Verder >>

Het exclusiviteitscontract van showmaster Ron Brandsteder bij RTL4 wordt niet verlengd. Dat hebben beide partijen “in goed overleg” besloten, zo gaf een RTL-woordvoerster dinsdag prijs.
>> Lees Verder >>

De ChristenUnie heeft met stijgende verbazing gekeken naar de vorige uitzending van het BNN-televisieprogramma ‘Neuken doe je zo’. Daarin werd een seksschool aangeprezen, waar cursisten onder meer workshops paaldansen en striptease kunnen volgen.
>> Lees Verder >>

Gerelateerde berichten