Kort media nieuws uit de krant: donderdag 3 april 2003

Om je verlepte sterrenstatus wat op te krikken, kan je als BN’er bij Yorin terecht. Deze BN’s moeten overleven in de bushbush én elkaar wegstemmen. De persvoorlichter van de HMG meldt dat het tien bekende Nederlanders betreft, die naar Indonesië om daar deel te nemen aan een soort afvalrace.

Sabine Koning (Anita uit GTST) en Johnny Kraaykamp jr. doen zeker mee aan het programma. Er gaan geruchten dat Inge Ipenburg en Ferry Somogyi (beide ex-GTST) ook mee gaan doen, maar dat is nog niet officieel bevestigd.
>> Lees Verder >>

Een persbericht komt volgende week pas uit, nadat er een akkoord is over een afvloeiingsregeling. Dan wordt officieel bekend dat de rol van Rik Rensen en zijn adjunct Ed Ribbink in de leiding van NOVA is uitgespeeld.
>> Lees Verder >>

De Amerikaanse serie Jackass, dagelijks te zien op de tv-zender MTV, is razend populair onder jongeren. De stunts kunnen de hoofdrolspelers niet sensationeel genoeg zijn.
>> Lees Verder >>

Een grote groep partijen werkt onder de naam Platform Sport en Media aan plannen voor een of meerdere sportkanalen. Sport op televisie moet hierbij gedeeltelijk achter de decoder verdwijnen.
>> Lees Verder >>

Nederlandse media bekijken ,,per minuut” of ze hun verslaggevers in Irak houden of naar dat land sturen. Zo maakt de NOS telkens weer de afweging of ze verslaggever Gerri Eickhof en zijn team in Bagdad houden of niet. Dat liet een NOS-woordvoerster woensdag weten.
>> Lees Verder >>

De zanger van de vroegere groep Het, Jacques Zwart, is dinsdag tijdens een vakantie op Ibiza overleden. Hij is 57 jaar geworden. Het werd bekend in de jaren zestig met de hit ‘Ik heb geen zin om op te staan’.
>> Lees Verder >>

Gerelateerde berichten