Satelliet nieuws 4 april 2003

Zwitsers TV-station SF Info voortaan ongecodeerd op Hot Bird 3 / TV-station Simply Asian wijzigt frequentie bij Sky Digital / Mediterraneo Sat niet meer op 12.111 GHz (V) / Italiaans TV-station Telemarket gestart op Express 3A / Liguria Sat niet meer op Eutelsat W2 / CNBC-E en NTV Radyo niet meer op Eutelsat W1

Eurosport nu gecodeerd op Eutelsat W3 / Discovery Channel Turkey en Radyo Eksen niet meer op Eutelsat W1 / Liguria Sat gestart op Eutelsat W1 / Poolse TV-stations TV Puls en TV Niepokalanow II niet meer op Sirius 2 / Sky News niet meer op 12.552 GHz (V) via 19.2 graden Oost / wijzigingen A-PID Russische radiostations op Eutelsat Sesat / Daystar TV en TCT gestart op Atlantic Bird 3 / ORT-Int. gestopt op Astra 1H / SAI Global Harmony gestart op Afristar / ERF 2 gestopt met uitzenden op Astra 2C / Russisch TV-station TNT ongecodeerd op Eutelsat W4 / Radio Mali gestopt op Afristar

TV-stations Daystar TV en TCT gestopt op Atlantic Bird 1 / EWTN Radio Europe gestopt met uitzenden via 19.2 graden Oost / Pools TV-station TV-Puls gestopt met uitzenden via Astra 2C / Pools religieus TV-station TV Niepokalanow II gestopt op Astra 1G / Al-Arabiyah, MBC USA en MBC-FM gestart op Atlantic Bird 3 / Pools TV-station Edusat gestart op Intelsat 707 / Radio Eviva gestopt op Astra 2C

Kijk hier voor een compleet overzicht van het laatste satelliet nieuws. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten