Kort media nieuws uit de krant: vrijdag 11 april 2003 [Deel2]

MSAfzeggen.nl heeft donderdagavond in het TROS-tv-programma Opgelicht de Klokkenluiders Award 2002 gewonnen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie of individu die zich verdienstelijk heeft gemaakt in de strijd tegen oplichtingspraktijken.

De kijkers konden via de website van Opgelicht hun stem uitbrengen op één van de 15 kandidaten. SMSAfzeggen was met 42 procent van de stemmen de grote winnaar. De dienst is een initiatief van Alles Over SMS en SMS dienstverlener Emexus.
>> Lees Verder >>

Sms-dienstverlener Emexus is door televisieprogramma Tros Opgelicht bekroond met de Klokkenluiders Award 2002. Emexus ontving de prijs voor zijn dienst Smsafzeggen.nl, een site waar consumenten die met commerciele sms’jes worden geterroriseerd zich af kunnen melden.
>> Lees Verder >>

Gaat Marieke dan toch voorzichtig haar beroemde zus Aukje achterna? Ze is op dit moment beland in de tweede auditieronde voor een vaste rol in de Yorin-soap Onderweg naar Morgen. “Ik heb geen idee of ik kans maak, ik weet ook niet hoeveel anderen er nog in de race zijn, maar het lijkt me ontzettend leuk om te doen”, zo vertelt ze enthousiast terwijl ze door het Disneypark struint.
>> Lees Verder >>

Het Telegraaf-concern neemt een belang van 20 procent in AM Media, de nieuwe tijdschriftenuitgeverij van Annemarie van Gaal. Van Gaal heeft hierop haar commissariaat bij de Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG) neergelegd. Dat meldde De Telegraaf donderdag.
>> Lees Verder >>

Met het inschakelen van diverse media hoopt het Openbaar Ministerie (OM) de verdwijning van Michelle Willard op te lossen. Het toen driejarige meisje verdween in augustus 1985 onder verdachte omstandigheden in Den Haag.
>> Lees Verder >>

Ruim 1000 Duitsers – van vuurvreter tot hoogleraar – hebben zich voor de eerste aflevering van de werklozenshow van de wat dubieuze tv-zender Neun Live aangemeld.
>> Lees Verder >>

  • ‘Richting Vrijheid’ heet de televisiezender die de Amerikanen en de Britten gisteren in Irak hebben opgezet. De zender maakt gebruik van de frequenties van de voormalige staatstelevisie en is dus makkelijk te ontvangen door de Irakezen.
    >> Lees Verder >>
  • Gerelateerde berichten