Kort media nieuws uit de krant: woensdag 2 april 2003

Tot op het laatste moment bleef het onzeker. Komt Jamai nu dinsdagochtend wel optreden in Almere, of is het een flauwe 1-aprilgrap. Maar het handjevol fans dat het risico toch niet wilde nemen om hun idool te missen en in alle vroegte naar de stad trok, kwam niet bedrogen uit.

Jamai zong hen in levende lijve vanaf een balkon toe.
>> Lees Verder >>

Veronica-presentator Menno Buch heeft ‘héél eindeloos véél spijt’ van de email met bedreigende taal die hij vorige week stuurde aan Michaël Kroonbergs, hoofdredacteur van het Veronica Magazine. Dat heeft Buch dit weekeinde in een nieuwe email aan Kroonbergs geschreven.
>> Lees Verder >>

Het bleef lang onzeker. Komt Jamai nu dinsdagochtend wel optreden in Almere, of is het een flauwe 1-aprilgrap. Maar het handjevol fans dat in alle vroegte naar de Flevopolder trok, werd niet teleurgesteld. De Idols-ster zong hen toe vanaf een balkon. Organisator van het concert was Rob Stenders van Stenders Vroeg op Radio 3FM.
>> Lees Verder >>

  • De oplage van het Dagblad van het Noorden ontwikkelt zich positief. Over een heel jaar genomen is de oplage gedaald, maar er is een kentering in gunstige zin gaande. De nieuwbakken ochtendkrant heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar de verspreide oplage met 1,5 procent zien toenemen naar 175.720 exemplaren.
    >> Lees Verder >>
  • Gerelateerde berichten