Live muziek uit Zuiderpark op Stadsradio DenHaag

Stads Radio Den Haag start vanaf vrijdag 4 april met de uitzending van een gloednieuw live-muziekprogramma. ‘Zuiderpark LIVE’, zoals het programma zal gaan heten, is iedere vrijdagavond te beluisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. Het radiostation is hiertoe een intensief samenwerkingsverband aangegaan met BowlingWorld Zuiderpark.

In ‘Zuiderpark LIVE’ worden wekelijks live-optredens van artiesten uitgezonden. Het accent ligt op jazzmuziek, maar ook zal genoeg aandacht worden besteed aan aanverwante muziekstijlen zoals blues, soul, funk, salsa en dergelijke. De liefhebbers van dit genre muziek kunnen de opnamen van ‘Zuiderpark LIVE’ bijwonen om de twee weken op zondagmiddag in één van de zalen van BowlingWorld Zuiderpark. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten