In gesprek met: Rob Stenders [Radio 3FM]

Rob Stenders (37) werd geboren in Tilburg. Na eerst op enkele piraten in Nederland en België te hebben gedraaid, begon hij in 1985 aan zijn landelijke radiocarrière. Hij kwam bij de Vara terecht. Voor Hilversum 3 presenteerde Rob onder andere de ‘Verrukkelijke 15’. Na vier jaar besloot Rob de Vara te verlaten en naar Veronica te gaan. Hier maakte hij samen met Jeroen van Inkel het programma ‘Stenders & Van Inkel’. Ook presenteerde Rob Countdown voor Veronica-televisie. Onenigheid met Lex Harding zorgde ervoor dat Rob in 1991 Veronica verliet en wilde stoppen met radio maken.

Niet lang daarna begon hij toch weer bij Power FM. Daar hield hij het maar een week vol en toen Lex Harding Veronica had verlaten om Radio 538 te beginnen, keerde Rob terug. Hij maakte onder meer ‘Shock Radio’, ‘Oh wat een nacht’, ‘Outlaw Radio’ en ‘D’Rob of d’r onder’ op Radio 3. Ook was Rob wekelijks op Radio 1 en 2 te horen. lees verder

Gerelateerde berichten