Arend Langenberg neemt afscheid bij 538

Vandaag is de laatste dag dat Arend Langenberg te horen is als nieuwslezer op Radio 538. Vanaf morgen heeft Radio 538 haar eigen nieuwslezers in dienst. Na 19.00 uur is het ANP nieuws te horen.

Radio 538 heeft hiervoor Henk Blok aangetrokken, zoals eerder op deze site te lezen was. Henk Blok is tevens werkzaam voor RTV Utrecht. Daarnaast wordt ook Jasmijn van Dijk aangetrokken. Van Dijk werkte eerder voor de NOS, VeronicaFM en YorinFM. De zender zal gebruik gaan maken van de diensten van het ANP.

Arend Langenberg blijft nog wel gewoon te beluisteren via de Sky Radio radiostations: Sky Radio, Radio 103 / Veronica en Classic FM. Lees ook het interview wat Radio.nl vorig jaar had met Arend Langenberg Speciaal voor Arend is er ook een nieuwe site gemaakt waar luisteraars afscheid kunnen nemen van Arend. [Radio.nl]