Michiel Veenstra terug naar oude liefde

Mede-oprichter Michiel Veenstra verlaat per 31 augustus Angry Bytes. Michiel gaat werken voor het nieuwe radiostation Veronica 103. Na zijn vertrek zal de directie van Angry Bytes gevormd worden door Ralf Verhoef en Marc Veuger. Veenstra begon ooit bij de lokale omroep van Almelo en daarna werkte hij onder andere bij Regio FM, Hot FM, Radio 538, Kink FM en vanaf half mei 2002 bij Radio Veronica.

Michiel stond samen met Ralf en Marc in 2000 aan de wieg van het bedrijf Angry Bytes, dat in de portfolio gerenommeerde namen als Radio 3FM, NoordzeeFM, Radio 2, KRO, MTV en Heineken heeft staan. Deze maand levert het bedrijf onder meer nieuwe sites op voor 3FM en NPS. Over de beslissing om een nieuwe wending te geven aan zijn loopbaan is Michiel niet over één nacht ijs gegaan.

Michiel Veenstra: “Een bedrijf dat van jezelf is en waar je met zoveel plezier werkt, laat je niet zomaar achter natuurlijk. Uiteindelijk ben ik toch gezwicht voor de oude liefde ‘radiomaken’. Daar komt bij dat de zaak onder leiding van Marc en Ralf in goede handen achterblijft. Ik heb erg veel zin in het nieuwe avontuur, maar ik ga Angry Bytes erg missen”. [Radio.nl]