Zondag in mediaprogramma Antenne 2

Zondagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur is het mediaprogramma ‘Antenne 2’ op Radio 2 te horen. Het mediamagazine behandelt opmerkelijke gebeurtenissen bij radio, televisie, kranten, tijdschriften en internet.

Luisteraars kunnen ook deelnemen aan het radioprogramma ‘Antenne 2’. Vragen en klagen over de media kan 24 uur per dag via de Klaagbaak van het programma onder telefoonnummer 035 – 67 17 222. Beluister hier de meest recente uitzending van Antenne2 in Realaudio.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Radio- ondernemer Ruud Poeze wil het REM-eiland redden van de ondergang. En wat zijn zijn plannen met de AM-band? Hij bezit namelijk bijna alle belangrijke AM-frequenties van ons land.

– Coverstory: Edvard Niessing onthult waarom hij plotseling verdween uit de Frisia-spotjes.

– Reizende TROS-kok Lonny maakte maandag heerlijke kikkerbilletjes klaar. De Dierenbescherming, die het eten van kikkerbilletjes scherp veroordeelt, kookt van woede.

– In Wie bel ik? zoekt men contact met een relatief jonge oudgediende van de AVRO.

– En verder onder meer aandacht voor vloeken in EO-zendtijd, de semi-realitysoap PaPaul, een voortijdig aangekondigd overlijden van Prinses Juliana en de vermeende Playboysessie van de winnares van The Bachelor. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten