Zoek
Sluit dit zoekvak.

De eerste keer op Veronica

Vanaf aanstaande dinsdag 25 november zendt Veronica vanaf 22.30 uur zes weken lang het nieuwe Tv-programma ‘De Eerste Keer’ uit. Het programma wordt gepresenteerd door Isabelle Brinkman.

In het programma ‘De Eerste Keer’ vertellen bekende Nederlanders over hun eerste keren. De quotes van de BN’ers worden gesneden met fragmenten uit films en series die betrekking hebben op het desbetreffende thema.

Bekende Nederlanders als Robine van der Meer, Gerard Joling, Sander Foppele, Estelle Gullit, Ellen ten Damme en Touriya Haoud praten elke uitzending over een bepaalde eerste keer. Naast de bekende Nederlanders praten ook Veronica-gezichten Lizelotte van Dijk, Jorinde Moll, Dave Heijnerman en Fabienne de Vries ook over ondermeer hun eerste keer. In de eerste aflevering komt de middelbare school aan de orde. [Radio.nl]