Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Trance Energy wederom in Utrecht

In samenwerking met Radio 538 en TMF organiseert ID&T op 31 januari aanstaande de elfde editie van Trance Energy in de Utrechtse Jaarbeurs voor 30.000 dansliefhebbers.

Trance Energy wordt gepresenteerd door Radio 538 en MTV. Radio 538 lanceert in december een ‘Trance Energy week’ waarin enkele DJ’s aan het woord komen en een aantal speciale Trance Energy acties tevens de revue zullen passeren. Ook bij TMF krijgt het evenement extra aandacht in programma’s en nieuwsuitzendingen.

Inmiddels is ook de promotiecampagne voor de aankomende editie in volle gang, gaan de kaarten (€37) met een recordsnelheid over toonbanken volgens ID&T Radio. Trance Energy zal ook dit jaar weer muziek brengen van progressive tot clubtrance en van hardtrance tot mainstream met veel lasers en lichteffecten in drie verschillende zalen: een ‘Hardstage’ een ‘Clubstage’ en de ‘Mainstage’

De volgende artiesten zijn uitgenodigd om de avond muzikaal van enige dynamiek te voorzien:
Mainstage: Ferry Corsten, Johan Gielen, Rank 1, Misja Helsloot, Marcel Woods
Clubstage: Jean, Erik de Koning, G-Spott, Jochen, Jose, Lester Claassens, Mac Zimms, Stephen, MC Mighty Mike & MC Prime
Hardstage: Pavo, Cosmic Gate, Joop, Max B Grant, Mark Norman, Don Diablo