538 Report

>> Trance Energy week
Zaterdag vindt alweer de 11e editie plaats van het grootste Trance evenement van Europa. Tevens is Trance Energy ook meteen het eerste grote dance event van 2004. Zo’n 30.000 dance liefhebbers zullen het dak van de Utrechtse Jaarbeurs er weer af gaan blazen.

In drie zalen zullen de grootste DJ’s van de wereld weer hun opwachting maken. Een greep uit de Line-up: Rank 1, Ferry Corsten, Johan Gielen, Marcel Woods, Don Diablo, Cosmic Gate, Pavo, Jose, G-spott en Jean.
 
Deze week staat Radio 538 in het teken van Trance Energy. Hoor jij de Dance Smash van deze week voorbij komen, en dat is het thema van Trance Energy, bel dan snel met 538 en maak kans op de allerlaatste kaartjes.
 
Ook de Late-night Radioshow van Barry Paf staat helemaal in het teken van Trance Energy. Maandag belt Barry bijvoorbeeld met organisator Jeroen Janssen van ID&T over de allerlaatste trance energy-nieuwtjes, dinsdag hoor je Johan Gielen, woensdag Ferry Corsten en donderdag belt Barry met G-Spott. Bovendien maak je kans om een avondje op stap te gaan met G-Spott.
 
Kijk voor alle Trance Energy infos op Radio538.nl.
 
>> Win je leven lang gratis op vakantie
Deze week maak je in Evers Staat Op elke ochtend kans op een leuke vakantie naar Belgische Ardennen, de Zeeuwse kust, Toscane of de Spaanse Costa Brava. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even met Edwin te bellen zodra je een plaat met “vakantie” erin hoort tijdens de ochtendshow. Op vrijdag gaat de klapperrr er uit. Dan maak je namelijk kans om de rest van je leven gratis op vakantie te gaan. Kijk voor de voorwaarden op Radio538.nl.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen zaterdag had 538 haar jaarlijkse personeelsetentje. Vandaar dat sommige jocks wat brak klonken zondag. Martijn Kolkman was zondag de hele dag vrij. Barry Paf nam Greatest Hits over en Tim Klijn Super Sunday.
Aanstaande vrijdag komt “Van Orlyin” Live38 spelen bij Evers Staat Op. Volgende week is het de beurt aan Veldhuis en Kemper.
 
Binnenkort organiseert Dennis in de Middag de Tattoo Thursday. Wil jij je tattoo live op de radio laten zetten, geef je dan nu op via Radio538.nl/Dennis.
 
Binnenkort is het Black Eyed Peas week op 538 en maak je kans op gave BEP prijzen.
 
Vorige week is een nieuwe reclamecampagne van 538 van start gegaan. In het hele land prijken de kopstukken van 538 op abri’s (bushokjes) en billboards. Zo waakt Edwin Evers over het knooppunt Holendreacht bij Amsterdam, maar ook op de lokale weg van Harderwijk naar Nunspeet is bijna geen abri te vinden zonder poster van 538 (zelfs Rick van Velthuysen hangt er).
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Pink – God is a DJ
Dance Smash: Svenson – Sunlight Theory (thema van Trance Energy)
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte, die nog steeds ongewijzigd is:
1 (1) Marco Borsato – Afscheid nemen bestaat niet (ex-Alarmschijf)
2 (2) Frans Bauer – Heb je even voor mij
3 (3) Black Eyed Peas – Shut up (ex-Alarmschijf)
 
De Klapperrr van de week was dit keer van Atomic Kitten. Hun Ladies Night kwam nieuw binnen op nummer 17.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.