Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luisteraar Radio 538 mag koe kunstmatig insemineren (filmpje)

Radio 538 vervult wensen. En soms staan er ook bijzondere wensen op de wensenlijstjes. Een luisteraar uit Eindhoven wilde een keer een koe kunstmatig insemineren. Maandag ging de wens van Ingrid om een koe te insemineren in vervulling.

De wens werd aangemeld door de vriend van de luisteraar. Hij lokte zijn vriendin Ingrid maandagmorgen onder valse voorwendselen naar Mijdrecht, waar zij verrast werd door 538-verslaggever Jelte van der Groot en live in de uitzending van ‘Evers Staat Op’ te horen kreeg dat zij dan eindelijk een koe mag insemineren.

Na uitleg van de boer was het om 7.15 uur zo ver. ‘Ik hoop dat het een koetje wordt en dan zou ik haar natuurlijk Ingrid willen noemen.’, aldus Ingrid.

De Beste Wensen
In december laat 538 ultieme dromen van luisteraars uitkomen. ‘De Beste Wensen‘ is iedere werkdag van maandag 5 tot en met vrijdag 16 december tussen 06.00 en 19.00 uur te horen op 538. [Radiowereld.NL]