Search
Close this search box.

Headlines uit de krant: vrijdag 23 januari

De Hilversumse stichting BKGI denkt dat de verkeersproblemen in het dorp opgelost kunnen worden met een pakket van verkeersmaatregelen dat meer behelst dan het filetraject tussen mediapark en A1.

Het zou ook de oplossing kunnen betekenen van de slechte bereikbaarheid van het centrum en de grote verkeersoverlast op de Diependaalselaan, meent het bestuur. De aanleg van tunnels speelt daarin een belangrijke rol. Lees verder

Radio- en televisie-presentator Ruud de Wild gaat weg bij BNN. Vanaf 1 juni keert hij na een afwezigheid van vijf jaar terug bij Radio 538, waar hij van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen zal zijn. Lees verder 

Het Commissariaat voor de Media gaat onderzoeken of de AVRO haar leden korting op theaterkaartjes mag aanbieden. Dat is mogelijk in strijd met de Mediawet. Gisteren werd bekend dat de AVRO theaterliefhebbers aan zich wil binden door het organiseren van speciale publiekspremières en het verlenen van kortingen op theaterkaarten. Ook overweegt de omroep een speciaal theatertijdschrift uit te geven. Lees verder

Kinderen tussen de acht en de twaalf jaar kijken steeds minder naar jeugdzender Z@ppelin en steeds meer naar de commerciële televisiestations Fox Kids en Nickelodeon. Daarmee ontstaat een derde ‘witte vlek’ bij de publieke omroep. Na jongeren en allochtonen worden nu ook kinderen slecht bereikt. Lees verder

Niet Rob Oudkerk zelf, maar Het Parool heeft het privé-leven van de wethouder van Amsterdam in de openbaarheid gebracht. De afgetreden Amsterdamse wethouder twijfelt of dit gewoon fout of opzet van de krant was. Lees verder

De Engelse publieke omroep BBC onderzoekt de mogelijkheid zijn informatiestromen te exploiteren via online spelcomputers als PlayStation2 en Xbox. BBC’s commerciële dochteronderneming Vectra onderzoekt hoe het real time nieuws, en informatie over sport en weer via spelnetwerken kan versturen en in spellen kan verwerken. Lees verder

Gerelateerde berichten