Genomineerden bekend voor Ilse Wessel Prijs

Vandaag zijn de genomineerden van de ‘Ilse Wessel Prijs 2004’ bekend gemaakt. De genomineerde zijn Kristian Westerveld (Omroep Brabant), Mathilde Benak (Omroep Meppel) en Roeland van Zeijst (AVRO).

De tweejaarlijkse Ilse Wessel Prijs is een initiatief van de Wereldomroep. Doel is jonge talentvolle radiopresentatoren in de schijnwerpers te plaatsen. De Ilse Wessel Prijs 2004 wordt uitgereikt op dinsdag 9 maart vanaf 11.00 uur bij de Wereldomroep.

In aanmerking voor de prijs komen radiopresentatoren die niet ouder zijn dan 30 jaar en live presenteren in de categorie nieuws, actualiteiten en achtergronden. Zij dienen zich te onderscheiden van anderen doordat zij een brugfunctie vormen tussen uitzending, onderwerp en luisteraar. Bovendien onderscheiden zij zich door hun interactie met gasten, hun taalvaardigheid en voorbereiding alsmede door hun inlevingsvermogen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten