Headlines: dinsdag 24 februari

BNN organiseert vanaf 6 maart een nieuwe clubavond genaamd BED. Dit gebeurd elke eerste zaterdag van de maand in Hotel Arena Tonight in Amsterdam. Vanaf 22.00 uur is DJ en producer Sven van Hees te gast bij DJ Delacruz. Kaarten hiervoor zijn te koop bij de Ticketservice. BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live op Radio 3FM.

Jerry
De musical Jerry Springer – The Opera, een lofzang op de Amerikaanse talkshow, heeft zondag vier Oliviers in de wacht gesleept, waaronder een van de belangrijkste, die voor beste nieuwe musical. Hoofdrolspeler David Bedella kreeg de Olivier voor beste acteur. Ook de prijzen voor beste geluid en beste bijrol waren voor de Springer-musical.

NOS
Voormalig NOS-verslaggever Hans Kiviet is afgelopen weekend op 56-jarige leeftijd overleden. Kiviet versloeg het ijshockey, maar groeide uit tot een begrip als commentator bij motorraces. Met zijn herkenbare stemgeluid verzorgde hij het commentaar bij wedstrijden van Nederlands beste coureurs, zoals Wil Hartog, Egbert Streuer en Hans Spaan. Kiviet was al geruime tijd niet meer werkzaam was voor de NOS. Hij overleed aan de gevolgen van een hersentumor.

Nova
Vanaf vrijdag 12 maart brengen de redacties van NOVA en NOS Den Haag Vandaag iedere vrijdagavond NOVA Politiek vanuit café Dudok in Den Haag. Daar zullen de ene week Paul Witteman en Ferry Mingelen en de andere week Jeroen Pauw en Clairy Polak, onder ogen van publiek, de actualiteit bespreken met Haagse politici.

Tips
Heeft u iets te melden, opmerkingen, suggesties, laat het ons weten.
Persberichten en tips blijven altijd welkom,  (eventueel anoniem via een invulformulier).
Laat het weten via een persoonlijke E-mail of anoniem aan Radio.nl. Alles is welkom. 

Gerelateerde berichten