KINK FM Headlinez

Acties: Arjen Grolleman geeft deze week in Avondland Cold Mountain-pakketten weg. Je kunt kaartjes voor de film winnen en het boek waarop de film is gebaseerd.

Zondag 7 maart presenteert KINK FM de Britpop Top 15. Jantien van Tol draait in Het Nieuwe Testament de 15 beste Britpopplaten ooit gemaakt. Jij kunt meehelpen met het samenstellen van de lijst door jouw favorieten te mailen naar radio@kinkfm.com , of op een briefkaartje te sturen naar KINK FM, Postbus 22 300, 1202 CE Hilversum.

De New Found Glory-cd van deze week is het solodebuut America’s Sweetheart van Courtney Love . In Nevermind tussen 14 en 17 uur hoor je elke werkdag tracks van dit album. Bovendien geeft Vincent de Lijser dagelijks exemplaren weg.

Outlaw 41
Elke woensdag presenteert Arjen Grolleman tussen 17 en 20 uur de Outlaw 41. Dit is de Top 5 van deze week:

0. Scissor Sisters – Comfortably Numb
1. Daryll-Ann – We Love Danger
2. Dave Clarke – What Was Her Name?
3. Mintzkov Luna – Mimosa
4. Auf Der Maur – Followed the Waves
5. Oceansize – One Day All This Could Be Yours
 
Nieuwe Binnenkomers:
18. The Wildhearts – Top Of The World (Theme From KINK)
23. Chicks On Speed – Wordy Rappinghood
26. N*E*R*D – She Wants To Move
28. A Day’s Work – Here I Am
31. Real Ones – Bratislava
33. Soulfly – Prophecy
35. The Vines – Ride
37. Brand New – Sic Transit Gloria… Glory Fades
 
De complete Outlaw 41 vind je op Kinkfm.com

Iedere dag hoor je om 16 uur de 5 meest aangevraagde singles in Het Beste Uit De Outlaw 41. Je kunt dagelijks meehelpen dit lijstje samen te stellen door jouw favoriete nummer(s) uit de Outlaw 41 van dit moment te mailen naar radio@kinkfm.com. Je maakt dan elke dag kans op een cd-pakket.

Urban Revolution
Iedere zaterdag draait Loes Lee tussen 19 en 21 uur de hipste breakbeat van dit moment in Urban Revolution. Deze week is er een set te horen van de Britse DJ Rennie Pilgrem. Urban Revolution is onderdeel van The Ultimate Dance Construction die iedere zaterdag tussen 19 en 24 uur te beluisteren is.

Circulation
Direct na Urban Revolution is het op zaterdag tijd voor Circulation. Luke Skywalker uit Maastricht laat een uur lang drum & bass horen.

2 Meter De Avond In
Jan Douwe Kroeske draait donderdag in 2 Meter De Avond In veel nieuwe muziek. Singles van onder meer Wealthy Beggar, N.E.R.D. en de Scissor Sisters komen voorbij. Vrijdagavond kun je in 2 Meter Live nog een keer luisteren naar hoogtepunten uit de 2 Meter Sessies van afgelopen maand.

De Moordlijst
Isabelle Brinkman presenteert iedere maandagavond tussen 20 en 22 uur De Moordlijst. Dit is momenteel de Top 5:
1. Franz Ferdinand – Franz Ferdinand
2. Joss Stone – The Soul Sessions
3. Candi Staton – Candi Staton
4. Extince – 2e Jeugd
5. Sophia – People Are Like Seasons

Saturday Night Live XS

Op zaterdag hoor je tussen 17 en 19 uur het laatste nieuws uit het Nederlandse clubcircuit in het programma Saturday Night Live XS. Presentator Willem Roose praat aankomende zaterdag met 4 directeuren van poppodia in Nederland. De huidige stand van zaken in het clubcircuit zal zeer uitvoerig aan bod komen.

Oeverloos
Gitarist Jan Akkerman is zondagmiddag te gast bij Leon Verdonschot in Oeverloos.

Wit-lof
De beste punk en hardcore komt iedere zondagavond voorbij. Tussen 20 en 22 uur presenteren Lenneke Knape, Colette Hermans en Aziz Wit-lof. Als je zelf in een punkbandje zit, kun je een radiopromo voor Wit-lof maken. Kijk op kinkfm.com voor de voorwaarden.

Rie-kwest
Verzoekplaten worden iedere zaterdagmiddag gedraaid tussen 12 en 14 uur in Rie-kwest. Via radio@kinkfm.com kun je de hele week jouw favoriete muziek aanvragen en wie weet draait Koen van Huijgevoort jouw verzoek dan wel aanstaande zaterdag.

KINK FM heeft tegenwoordig een eigen kledinglijn. Op kinkfm.com zie je hoe je de kleding kunt bestellen.

Kleine & Grote Berichten uit de muziekwereld hoor je dagelijks om 12.30, 14.30, 16.30 en 18.30 uur in de KGB.

Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com.

Mail voor nieuwtjes over KINK FM naar KINK-reporter Oliver Schuurman.

Gerelateerde berichten