538 Report

>> Koninginnedag 2004
Afgelopen vrijdag stonden er meer dan 100.000 mensen te kijken naar de optredens van o.a. Maud & Boris en zijn vele honderd duizenden langs geweest op het grootste plein van Nederland. Radio 538 organiseerde weer een spetterend en succesvol spektakel.

De 538 dj’s presenteerden vlot en 30 optredens passeerden de revue. Met afsluitende optredens van DJ Jose & G-spott, Direct, Marco Borsato en DJ Jean & Mayumana sloot 538 de dag waardig af.

Koninginnedag 2004 is via de stream van 538 terug te zien, voor degenen die het gemist hebben of nog even willen controleren of ze niet zelf nog in beeld genomen zijn. Ook kun je het zeer pijnvolle moment van 3T doordat de cd oversloeg terugzien. 
 
>> Revolution: The second edition
Na het succes van deel 1 presenteert Van Diepens Dance Department op 19 mei the second edition van Revolution. Dit keer staat het feest in het teken van “Make some Noise”. Lokatie is dit keer Hotel Arena Tonight en in de Line-up staan Sander Kleinenberg, Timo Maas en Secret Cinema (Jeroen Verheij). Alle info over het feest vind je op Revolutionnow.nl.

>> Superprijs : Van Helsing
Deze week staat de superprijs in het tegen van de nieuwe film Van Helsing. Deze film over goed en kwaad is vanaf 5 mei te zien in de bioscopen. Bij Radio 538 win je een 5-daagse tour langs vele kastelen en luxe hotels in Carpatië, Transylvanië. Ook deze donderdag tussen 2 en 4 weer bij 538 te winnen.
 
>> Top 40 & Schijven
1. (1) 4. Eamon – F**k It
2. (2) 8. Usher – Yeah
3. (4) 2. Tiesto – Love comes again

– De alarmschijf van deze week : Avril Lavigne – Don’t Tell Me
– De dancesmash van deze week: Origene – Sanctuary

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.