Headlines uit de krant: maandag 3 mei

Boris is de winnaar van de tweede editie van Idols van RTL. In de finale van de zangtalentenjacht kreeg de gedoodverfde favoriet meer stemmen van het Nederlandse publiek dan Maud. Boris treedt hiermee in de voetsporen van Jamai, winnaar van de eerste editie.

De hoofdprijs voor de winnaar is een platencontract. ,,Ik ben trots op mezelf dat ik het zover heb geschopt”, zo reageerde de 23-jarige Boris uit Venlo direct na de bekendmaking. Lees verder

Boris
De spanning droop er zaterdagavond vanaf in studio 22 tijdens de grote finale van Idols. Voor de allerlaatste keer, na acht maanden van voorrondes, streden Boris en Maud voor de zeer begeerde titel van dit moment: Idol 2004. Voorafgaand aan de finale waren de meningen in de HMG-studio in Hilversum nog erg verdeeld. Fans van Boris en van Maud schreeuwden de longen uit hun lijf om hun stem voor de laatste keer te laten horen. Het publiek leek voorafgaand aan de uitzending bijna nog zenuwachtiger dan de kandidaten, die zodra ze hun eerste liedje achter de rug hadden redelijk ontspannen oogden. ” Ik voel me relaxt”, zei de blonde Nijmeegse. Lees verder

Rijnmond
Het programma Vroeg wijs met Muziek van de regionale Radio Rijnmond zendt zondag alvast een fragment uit van een muziekstuk van Ludwig van Beethoven dat in 2005 zijn wereldpremière beleeft. Het muziekfragment duurt negen minuten en komt uit een schetsboek uit 1789. Lees verder

Publiek
De publieke omroep is saai, achterhaald en geldverslindend. Maar ook betrouwbaar, informatief en voor iedereen. Dat blijkt uit een onderzoek van interview NSS in opdracht van Publieke Omroep. In het onderzoek wordt het imago van de publieke omroep gemeten en een vergelijking gemaakt met de commerciële omroepen. Nederlanders geven de publieke omroep een gemiddeld rapportcijfer van 6,9. De commerciële omroepen scoren iets lager: een 6,6. Lees verder

Gerelateerde berichten