Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adam Curry met bruidsparen naar Las Vegas

Volgende week zal Radio Veronica DJ Adam Curry live uitzenden vanuit het Luxor Hotel in Las Vegas. Samen met zijn crew zal hij vanaf maandag een week lang zijn ochtendprogramma ‘Ook Goeiemorgen’ presenteren.

Hoogtepunt van de uitzendingen zal het live trouwen van 5 bruidsparen zijn door ‘Dominee Curry’ op vrijdagochtend 28 mei op de radio. Adam is bevoegd om mensen te trouwen, aangezien hij beschikt over alle papieren van trouwambtenaar.
 
Inmiddels hebben veel mensen gehoor gegeven aan de oproep van Adam om zich op te geven als bruidspaar om door hem getrouwd te worden in Las Vegas. Uit deze aanmeldingen zijn 5 bruidsparen gekozen die volgende week naar Las Vegas zullen worden gevlogen. Kandidaten komen uit het hele land en er zijn zowel hetero als homo winnaars.

Naast het trouwen van de bruidsparen zal Adam in Las Vegas ook interviews doen met mensen met bijzondere beroepen in Las Vegas en Amerikaanse Celibrities.

De uitzendingen van ‘Ook Goeiemorgen’ zullen live in beeld ook te volgen zijn via de website van Veronica en iedere avond zal er om 20.00 uur een Viva Las Vegas update zijn in het televisieprogramma Vibes bij Veronica Televisie.

Ook goeiemorgen
‘Ook goeiemorgen’ met Adam Curry is elke werkdag te beluisteren tussen 06.00 – 09.00 uur op Radio Veronica. In het weekend is het programma ‘Ook goeiemorgen’ te horen tussen 06.00 – 10.00 uur met Alexander Stevens. [Radiowereld.NL]