Dagblad Trouw vervangt ANP door NOVUM.

Als eerste krant in Nederland gaat het Dagblad Trouw samenwerken met het persbureau Novum. De website Trouw.nl vervangt vanaf heden de 24-uurs nieuwsdienst anp@yoursite door de berichtendienst van Novum, waarin ook actuele geluidsfragmenten (audio) en bewegende beelden (video) zijn opgenomen.

Hierdoor blijft er nog steeds 24 uur per dag actueel nieuws, dankzij 65 professionele Novum-redacteuren die de sitebezoeker nauwkeurig, snel en volledig op de hoogte houden van het lokale en het wereldnieuws. Nieuw zijn de radionieuwsbulletins en de streaming videoberichten. De radiobulletins kunnen worden beluisterd via de website en worden elk uur ververst.

De videoberichten op Trouw.nl zijn uniek voor de websites van de Nederlandse dagbladen en geïntegreerd bij de artikelen. Door het brede scala aan nieuwsbronnen waarvan Novum gebruik maakt wordt een vollediger aanbod van nieuws beschikbaar in een presentatie die meer past bij het multimediale karakter van Internet. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten