Search
Close this search box.

Jan Douwe Kroeske 5 dagen per week op KinkFM

Jan Douwe Kroeske is vanaf 1 juni vijf dagen per week te beluisteren op KINK FM. Iedere werkdag zal hij tussen 9 en 12 uur het programma Outlaw Classics presenteren.

Naast de beste alternatieve muziek uit de jaren 70, 80 en 90, komen daarin ook legendarische 2 Meter Sessies en specials voorbij. Kroeske was tot voor kort ’s avonds te horen op dinsdag, woensdag en donderdag met het programma 2 Meter De Avond In. Nu krijgt hij een veel prominentere plaats in de programmering.

Programmaleider Arjen Grolleman: ‘Een presentator met de staat van dienst, die Jan Douwe Kroeske de afgelopen jaren heeft opgebouwd, is zeer belangrijk voor KINK FM. Ik ben er erg trots op dat hij straks vijf dagen per week te horen zal zijn.’

In de nieuwe programmering is ook plaats ingeruimd voor nieuwe 2 Meter Sessies. Jan Douwe Kroeske presenteert ook iedere vrijdagavond vanaf 20 uur live-muziek en interviews in het vertrouwde 2 Meter De Avond In. De uren van Kroeske op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond worden vanaf 1 juni overgenomen door het programma Night LiveXS, gepresenteerd door Willem Roose. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten