Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste uitzending Wouter van der Goes op YorinFM

Radio DJ Wouter van der Goes (31) neemt vandaag officieel afscheid van YorinFM om plaats te maken voor Robert Jensen die onlangs van NoordzeeFM naar YorinFM vertrok.

Van der Goes zal vanaf 1 juni in dienst treden bij BNN op Radio 3 FM om de uren van Ruud de Wild over te nemen tussen 16 en 18 uur. Waarschijnlijk zal Van der Goes over twee weken zijn eerste uitzending maken op Radio 3FM. Van der Goes was dagelijks te horen op YorinFM van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur en op vrijdagmiddag van 15 tot 18 uur met de PepsiChart.

Wouter van der Goes: ‘BNN is voor mij het meisje waar ik al heel lang een oogje op heb. We zijn een paar keer uitgeweest en ik mag er nu eindelijk op (op de zender dus….). Maar serieus: Ik hou van een omroep met een ziel. Bij BNN vind ik dat enorm. Het is inmiddels de meest herkenbare jongerenomroep van Nederland. Daarnaast is 3FM toch de zender die iedereen in Nederland het langst kent en het wordt hoog tijd dat we dat gaan uitbuiten. 3FM kan zich onderscheiden en durft dat ook te doen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.’

Van der Goes begon in 1996 bij Radio 538. In 1997 kreeg hij bij Radio 538.een programma (After Dark) in de dagprogrammaring. In 1998 kwam Van der Goes in dienst bij Hitradio Veronica, en vanaf 2000 was hij te horen op YorinFM waar hij verschillende programma’s maakte waaronder Hotline, Popnieuws, Back to the ’80, Yor At work en Yorin Control. Daarnaast was hij Voice over voor kindernet en in 1998 voor RTL 4. Ook was hij regelmatig te zien bij Drive In Shows. [Radiowereld.NL]