Radio 538 herhaalt Koninginnedag

Afgelopen vrijdag was Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam. Daar traden veel artiesten op waaronder de Idols-finalisten Boris en Maud. Voor iedereen die het feest gemist, het is vanaf nu mogelijk om Koninginnedag nog een keer mee te maken.

Optredens
Naast de Idols-finalisten Boris en Maud zijn er ook optredens te zien van Marco Borsato, Veldhuis & Kemper, 3T, Di-rect, The Rasmus, Special D, DJ Jose vs G Spott, Do, Soulvation, Jim, Danzel, Acda & de Munnik, Treble, Ch!pz, Marieke, Intwine en Kim-Lian op het podium van Radio 538. DJ Jean sluit de dag spectaculair af met een live-optreden samen met Mayumana.

Koninginnedag 2004 is te bekijken via de stream van ‘Garnier Streaming Media’. [Radiowereld.NL] 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email