Zoek
Sluit dit zoekvak.

Start Radio Waddenzee uitgesteld

Het nieuwe radiostation voor de Waddentoerist “Radio Waddenzee” (1602 AM) start niet op 1 juni, maar twee maanden later. Exploitant ‘Pan European Radio BV’ heeft dit besloten omdat het tijdelijk plaatsen van zendmasten op de formele lokatie (wettelijk vastgesteld voor deze frequentie) nabij Stiens te duur is.

De definitieve plaats voor het oprichten van zendmasten is nabij Harlingen. De daarvoor te doorlopen procedures zijn nog niet afgerond, maar de verwachting is dat dit ruim voor 1 augustus wel het geval is. Het voor slechts enkele maanden opstellen (en vervolgens weer demonteren en verplaatsen) van een tijdelijke zendinrichting vergt investeringen die voor een zo korte periode onverantwoord zijn. Radio Waddenzee start daarom dus op 1 augustus aanstaande. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten