Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica’s Formule 1 Report met Olav Mol

Olav Mol gaat ‘Veronica’s Formule 1 Report’ presenteren bij Radio Veronica. Bij ieder Grand Prix weekend zal Olav live een update brengen van de voorbeschouwing tot en met de race. Op vrijdag in het programma van Jeroen van Inkel en op zaterdag en zondag bij Rob van Someren.

In 1985 deed Olav zijn eerste Formule 1-ervaring op als circuitspeaker bij de laatste Grand Prix in Nederland. Vanaf 1991 verslaat hij de Grand Prix voor televisie en is zijn doel Formule 1 bereikbaar te maken voor iedereen. Olav wordt ook wel een Formule 1-duizendpoot genoemd.

Olav Mol: “Ik heb gewoon benzine in mijn bloed, ik weet het zeker. Ik ben blij dat ik weer radio kan doen bij Veronica. Op alle dagen van de Grand Prix zal ik de Veronica luisteraar op de hoogte houden van wat er die dag gebeurd is op het circuit. Met Jeroen van Inkel en Rob van Someren is er gelukkig al veel Formule 1-gevoel bij Radio Veronica. Ik zal dat vuurtje nog eens lekker aanwakkeren!”. [Radiowereld.NL]