Zoek
Sluit dit zoekvak.

Villa BVD op RTL4

Op zaterdag 12 juni begint het EK Voetbal in Portugal en op maandag 7 juni gaan de dagelijkse uitzendingen van het RTL 4-programma ‘Villa BvD’ met Frits Barend, Henk van Dorp, Jan Mulder en Ronald Koeman van start.

De uitzendingen van Villa BVD komen dagelijks tussen 22.45 en 23.45 uur live vanuit het Portugese vissersdorpje Olhos d’Agua. Op dit moment is de website van het programma ‘Villa BVD’ al online. Deze wordt de komende tijd nog verder uitgebreid met onder meer de volgende onderdelen:

‘BvD Brunch’ en het ‘Nieuws van Dag’
Een van de items op de site is ‘BvD Brunch’, een dagelijkse uitzending van ‘Villa BvD’ aan het einde van de ochtend en exclusief voor internet. Daarin ondermeer wat er gebeurde ná de tv-uitzending, interviews met gasten, voorbeschouwingen en trainingsbeelden van het Nederlands elftal. Natuurlijk is er ook het ‘Nieuws van de Dag’ met alle ins and outs van het EK en met (video)reportages in de typische stijl van ‘Villa BvD’.

‘De Koemannetjes’
Na ‘De Bauers’, ‘Only Joling’ en ‘Patty’s Posse’, komt ‘Villa BvD’ met ‘De Koemannetjes’, een reallifesoap rond Ronald Koeman en zijn gezin. Alle afleveringen daarvan zijn terug te zien op de website. Ook het commentaar van de Ajax-coach op het EK en de prestaties van het Nederlands elftal is er vanzelfsprekend ook terug te vinden.
 
‘Blankenstein Online’
Villa BvD.nl neemt voor dit EK ook een eigen scheidsrechter in de arm: ‘Blankenstein Online’. In de aanloop naar het toernooi bespreekt oud-scheidsrechter John Blankenstein de richtlijnen van de UEFA voor dit EK. Tijdens het toernooi geeft hij commentaar op de regels en de referees. Arbitrale dwalingen worden daarbij meedogenloos teruggefloten. Bezoekers van de site kunnen direct op de analyses van deze ‘internetscheidsrechter’ reageren via een forum.

‘Villa BvD Poule’ en ‘Prognoses’
Voor iedereen met verstand van voetbal óf geluk in het spel is er de poule van ‘Villa BvD’. Hier kan de bezoeker het in subleagues opnemen tegen vrienden, familie en collega’s. Het is ook mogelijk je te meten met de teamleden van ‘Villa BvD’, Frits, Henk, Jan en Ronald. Spelers, deskundigen en andere prominenten geven op de site nu alvast hun tips en prognoses voor het EK.

‘Jouw Oranje’ en Frits, Henk en Jan
Over de opstelling van Oranje heeft heel Nederland een mening. Villa BvD.nl vraagt in de rubriek ‘Jouw Oranje’ de bezoekers van de site naar hun favoriete elf en verloot prijzen onder de inzenders. Last but not least is er natuurlijk een prominente plek op de site weggelegd voor Frits, Henk en Jan. Met columns, chats en video’s laten de heren hun licht schijnen op het EK. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten