Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste Live38 On Tour op Radio 538

In de aanloop naar het Live38 in Concert op 19 november in de Heineken Music Hall organiseert ‘Radio 538 Live38 on Tour’, vier exclusieve concerten waarbij de band ‘Evers Slaat Door’ centraal staat. Zij treden live op met verschillende artiesten als Xander de Buisonjé, Tim van Di-rect, Guus Meeuwis, Henk Westbroek en Paskal van Bløf.

De eerste Live38 on Tour vindt aanstaande vrijdag 18 juni plaats in de Stairway to Heaven in Utrecht. Onder begeleiding van de band Evers Slaat Door zullen Henk Westbroek en Tim van Di-rect samen en solo een aantal van hun eigen platen, maar ook een aantal covers ten gehore brengen. De exclusieve toegangskaarten zijn komende week alleen via Radio538 te winnen. De volgende drie Live38 on Tour-locaties worden binnenkort door Radio 538 bekendgemaakt.

Wat is Live38?
Live38 is enkele jaren geleden geboren in het Radio 538-ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ als wekelijks podium voor live-sessies van bekende en minder bekende artiesten. Inmiddels vindt dit jaar alweer de vijfde editie van Live38 in Concert plaats, een avond met complete live-concerten van diverse bands. Live38 vond voorgaande jaren plaats in de Utrechtse Jaarbeurs, Heineken Music Hall en Ahoy in Rotterdam. [Radiowereld.NL]