Search
Close this search box.

Hitmix Martin Pieters op Fresh FM

Hitmix Dj Martin Pieters zal vanaf aanstaande vrijdag vanaf 19.00 uur wekelijks te horen zijn op Fresh FM. Martin Pieters zal in het programma ‘Fresh FM Hitmix’ een mix brengen van bekende hits en dance classics. Pieters maakte eerder de Hitmix voor Yorin FM.

Dit is je laatste hitmix voor Yorin FM. Wanneer en hoe kreeg je dit te horen en hoe voelde je je daaronder?
Ik hoorde het 3 weken geleden, ik kreeg een telefoontje van de programmaleiding van Yorin FM die me vertelde dat de hitmix ging stoppen, vreemd genoeg had ik al zo’n voorgevoel dat de hitmix ging stoppen ondanks haar goede luistercijfers. Het is natuurlijk jammer voor mij en voor de vaste luisteraars die iedere vrijdagavond afstemden op de Yorin FM hitmix.

Dus helaas was afgelopen vrijdag de allerlaatste Yorin FM Hitmix van 1800-0200 uur. Overigens werd de Yorin FM Hitmix door de tijden heen ook gemixed door Dennis Verheugd, Maurice Steenbergen, DJ Synchro en natuurlijk Martin Pieters. Ik heb een gouden tijd gehad bij Yorin FM en veel leuke collega’s leren kennen en voor hen hoop ik van harte dat het nieuwe format gaat werken.

Naast je hitmixen maakte je een jaarmix voor Yorin FM. Blijft die bestaan?
Dat is een goeie vraag, daar kon men mij geen antwoord op geven. Ik weet niet of er een Yorin FM jaarmix komt aan het eind van het jaar, door het nieuwe ‘3FM’-format en door de komst van Rob Stenders zal het mij niks verbazen dat als er uberhaupt nog een jaarmix komt, dat deze niet door Martin Pieters wordt gemaakt. Ze weten dat ik ook dit jaar evenals voorgaande jaren een jaarmix voor Yorin FM wil maken dus we wachten af.

Blijven we op de landelijke radiozenders mixen van Martin Pieters horen?
Ik blijf natuurlijk bij de Tros 3FM de maandelijkse Prepartymix doen iedere 2e zaterdag van de maand.

Vanaf 18 juni 2004 wordt de hitmix ondergebracht bij Fresh FM iedere vrijdagavond van 1900-2100 uur. En ik ben nog in onderhandeling met enkele andere radiozenders. Gezien de populariteit van de Yorin FM Hitmix sluit ik echter niet uit dat mijn hitmix in de toekomst weer terug zal keren op een grote landelijke zender. [T.v.H.]

Gerelateerde berichten