Zoek
Sluit dit zoekvak.

In gesprek met: Christiaan Keur [Rebecca Radio]

Christiaan Keur geboren in 1977 is sinds zijn jeugd al met de radio bezig. Christiaan (geen directe familie van Eddie of Vera) wordt op 17-jarige leeftijd aangenomen bij Radio Zwolle waar hij de redactie gaat versterken. Vervolgens ging Keur naar hij LocoFM. Naast zijn radioprogramma’s was Keur ook music-director.

Via Oog radio waar hij een half jaar in de ochtend te horen was kwam hij bij Vechtdal FM terecht en later bij Stadsradio Deventer FM waar hij De Top 40 aftershow maakte.

In 2001 ging het roer om voor Keur. Vanaf dat moment is hij iedere zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen op het station voor Noord Oost en Midden Nederland, Rebecca Radio. Daarnaast is Keur sinds juni 2003 actief in de avonduren bij Radio Oost, de regionale omroep voor Overijssel. Lees verder

Gerelateerde berichten