Search
Close this search box.

Tv-show die kruimeldieven betrapt zelf bestolen

De makers van een Britse reality-tv show waarin dieven op heterdaad worden betrapt, zijn donderdag zelf het slachtoffer geworden van diefstal.

In het programma Swag worden kruimeldieven gefilmd tijdens het stelen en worden ze op opvallende manier bestraft. De producenten misten echter een mooie gelegenheid toen dieven de montagekamer inslopen en er met dure camera’s vandoor gingen.

Swag is bedacht door regisseur Guy Ritchie, de echtgenoot van Madonna, die op het idee voor het programma kwam toen zijn fiets in Londen was gestolen. De buit van de dieven bedraagt tienduizenden euro’s. De opnames voor het tweede seizoen lieten ze gelukkig liggen, aldus de makers van het programma. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten