Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakantiegangers op Wereldomroep

De Wereldomroep legt vanaf zaterdag op speciale wijze contact met vakantiegangers in Europa. Onder de noemer ‘Mobi Mee’ circuleren deze zomer drie telefoons onder Nederlandse vakantiegangers in Europa.

De Wereldomroep belt elke maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 10.00 uur met een Mobi Mee. De luisteraar/vakantieganger die opneemt, vertelt in de radio-uitzending over zijn belevenissen, de streek waar hij of zij verblijft en geeft tips aan andere vakantiegangers. 
 
Drie vakantiegangers krijgen vandaag hun Mobi Mee overhandigd voor de eerste etappe. Ze vertrekken dit weekend richting Frankrijk, Portugal en Duitsland. Nadat zij de telefoon hebben opgenomen en in de uitzending hun verhaal hebben verteld, geven zij de Mobi Mee door aan andere vakantiegangers. Zo reist de Mobi Mee door heel Europa. De Mobi Mees zijn verpakt in een koffertje met instructies. De telefoons kunnen alleen gebeld worden door de redactie van de Wereldomroep. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten