Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edwin Evers bij Olympische Spelen in Athene

Tijdens de Olympische Spelen presenteert Radio 538-dj Edwin Evers zijn radioprogramma live vanuit Athene. Het programma is voor deze gelegenheid iedere maandag tot en met donderdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur en op zondagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur te beluisteren.

In de speciaal gebouwde radiostudio 538-radiostudio schuiven van 16 tot en met 27 augustus Nederlandse sporters aan om over hun bijdrage aan de zomerspelen te vertellen en brengen zo de Olympische sfeer bij het Nederlandse publiek.
Edwin Evers met zijn team presenteert twee weken lang zijn radioprogramma. Iedere middag treden bekende artiesten op zoals onder andere Tiësto, Xander de Buisonjé en Guus Meeuwis. Tevens geven de vaste gasten Peter Heerschop en Lebbis iedere dag op humorvolle wijze commentaar op de Olympische Spelen.
 
Tijdens de Olympische Spelen wisselen de bekende 538 dj’s Edwin Evers en Ruud de Wild tijdelijk van plaats en is Ruud de Wild sinds lange tijd weer in de ochtend op van 6.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538. [Radiowereld.NL]