Zomerhit Top 100 Allertijden op Veronica

Vanaf zaterdag kunnen de luisteraars van Radio Veronica stemmen op hun favoriete zomerplaten allertijden via de website van Radio Veronica. Hieruit wordt de Zomerhit Top 100 Allertijden samengesteld die op zondag 1 augustus wordt uitgezonden van 09.00 tot 18.00 uur.

Dit is alweer de vierde in de serie van speciale Top 100 Allertijden lijsten die Radio Veronica uitzendt. Alle Top 100’s die dit jaar worden uitgezonden leiden naar de ultieme lijst der lijsten in december: ‘De Veronica Top 1000 Allertijden’.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Of het nu een mooie of slechte zomer wordt in Nederland, bij Radio Veronica willen we het optimale zomergevoel brengen bij onze luisteraars. Daarom vragen we de luisteraars hun favoriete zomerhits door te geven. Hiermee stellen we de Zomerhit Top 100 Allertijden samen die we op zondag 1 augustus uitzenden. Het wordt een heerlijke feel good en zomerse radiodag bij Radio Veronica”. [Radiowereld.NL]