Column: Uw Vliegende Radiowereldreporter valt in herhaling

Een jaar geleden schreef ik de onderstaan de column waarin ik nogal uithaalde naar het herboren Veronica omdat ze haar verleden verloochende. Lees het verhaal zelf. Veronica wordt één (nou ja, de zoveelste hergeboorte van Veronica wordt één) en dus is het geinig om eens te kijken of mijn column nog staat.

Nou, dat valt nog wel mee. Veronica heult nog steeds met haar ‘dood’ van tachtig jaar geleden, maar gelukkig is er dit keer wel plaats voor de prachtige Veronica geschiedenis in en na haar publieke leven. Ik ben blij dat die draai gemaakt is. Eindelijk ook eer voor het Veronica waar ik mee groot geworden ben.

Da’s niet zozeer belangrijk voor mij, maar wel net zo eerlijk tegen de helden van toen: Adam Curry, Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, iedereen die aan Countdown (Café) gewerkt heeft en zo voort. Als ik dus het ego van een gemiddelde DJ zou hebben, zou ik kunnen zeggen dat er naar me geluisterd is, maar dat zou echt te gek worden. Lees verder