Zoek
Sluit dit zoekvak.

De ‘MV Communicator’, het vroegere zendschip van “…

De ‘MV Communicator’, het vroegere zendschip van “Laser 558” en “Laser Hot Hits” is officieel aangekocht door Q Radio (het vroegere “Radio London”). Het zendschip was tot op heden eigendom van de Veronica-groep en werd door “Q Radio 1224AM” gehuurd. Meteen zal de ‘MV Communicator’ een nieuwe ankerplaats krijgen. Op 14 oktober a.s. gaat het van Enkhuizen naar de Pampushaven nabij Amsterdam. Unico Glorie, directeur Veronica zal meteen het zendschip officieel overdragen aan Peter Jansen, directeur Q Radio. De ‘MV Communicator’ is het enige zendschip dat ooit langer ‘legaal’ is gebruikt dan ‘illegaal’. Met een officiële Nederlandse zendvergunning werd het eerst een tijdlang ingezet vanop het Ijselmeer voor de uitzendingen van “Holland FM” (828 kHz), daar was het de thuisbasis van “Hitradio Veronica”, nu dus van Q Radio. Website: http://www.radiowereld.nl/qradio/