TMF Radio start eerste gepresenteerde programma

TMF radio start op maandag 2 maart 2009 het eerste gepresenteerde programma na een lange non-stop periode. Jules van Hest gaat dagelijks van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur een programma presenteren voor de kabelzender. Het radiostation heeft op dit moment nog geen studio, waardoor het radioprogramma nog niet live is. Het programma wordt, voordat het wordt uitgezonden, gevoicetrackt opgenomen.

In 1997 begon Jules van Hest met het maken van radio bij de lokale radiozender Omroep P & M, de lokale zender Decibel en Maasland FM. In 2001 kreeg Jules van Radio 538 de kans om als dj, coaching en training te krijgen op de 538 DJ School, van leermeesters als Wim van Putten. Na een paar maanden kreeg hij een eigen nachtprogramma op Radio 538: ‘De 53n8’. Na twee jaar in de nacht bij Radio 538 begon Jules aan een nieuw avontuur bij radiostation Dolfijn FM op Curaçao. Na eenklein jaartje was hij al weer terug in Nederland om bij HOT Radio een programma te maken, Daar bleef hij ook niet lang voor hij naar Radio Veronica ging. Na ruim een jaar ging hij daar ook weer weg. Nu is hij dagelijks op TMF Radio te horen.

TMF Radio is één van jongste radiostations van Nederland. Momenteel heeft men een marktaandeel van 0.3%. Radio 2 is nu het beste radiostation met 12.8% marktaandeel. Dit non-stop hitsradiostation is in bijna heel Nederland alleen op de kabel te ontvangen. Momenteel bereikt men wekelijks 292.000 luisteraars volgens de luistercijfers van 26 februari 2009. [Radiowereld.NL]